Locatie Coevorden

Looweg 84
7741 EE Coevorden
0524 513 694

Openingstijden:
Ma. t/m vrijdag van 8  tot 19 uur
Behandeling op afspraak

Ga naar de locatiepagina

Locatie Nieuw Amsterdam

Dikke Wijk WZ 34
7833 HS
0591 551 820

Openingstijden:
Ma. t/m vrijdag van 10 tot 18.30 uur
Behandeling op afspraak

Ga naar de locatiepagina

Locatie Sleen

Zetelveenweg 6
7841 BP Sleen
0591 361 368

Openingstijden:
Ma. t/m vrijdag van 8 tot 19 uur
Behandeling op afspraak

Ga naar de locatiepagina

Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe

Het Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe bestaat uit een team van 15 dierenartsen ondersteund door 13 medewerkers. Gezamenlijk verlenen zij vanuit drie moderne praktijkpanden in Coevorden, Sleen en Nieuw-Amsterdam/Sandur diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Het centrum is in de laatste 30 jaar ontstaan vanuit 7 kleinere dierenartsenpraktijken.

Door fusies, waarvan de laatste op 1 juli 2010 heeft plaats gevonden, zijn de praktijken mee gegroeid met de ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daardoor zijn wij nu in staat voor de verschillende diersoorten de juiste zorg aan te bieden.

Naast de juiste zorg voor het zieke dier, bieden wij advisering op het gebied van preventie en diergeneeskundig preventieve zorg in de vorm van vaccinaties en gebitsbehandelingen bij paarden en gezelschapsdieren.

Wij bieden zorg niet alleen tijdens de werkweek , maar ook daarbuiten als spoed vereist is. Ook dan staan er diersoortgericht werkende dierenartsen klaar voor landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren, 24 uur per dag 7 dagen per week.

Naast therapie, preventie en advisering is er veel aandacht voor het vergroten van de kennis van de zorg voor dieren. Er zijn diverse cursussen voor melkveehouders, gezelschapsdiereneigenaren en houders van paarden en andere diersoorten. Soms worden er excursies georganiseerd.

Voor diergeneeskundige vragen over uw dieren, tarieven of het maken van afspraken adviseren wij u te bellen met één van onze locaties. Voor algemene vragen kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

Ik heb een vraag

(* = altijd invullen)