Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe

Professionele zorg op maat voor uw huisdier. Is uw dier in nood, dan kunt u altijd direct bij ons terecht. Voor minder spoedeisend onderzoek en behandeling is het mogelijk om op dezelfde dag een afspraak te maken. Kleinere ingrepen kan uw dier vaak binnen een week ondergaan.

Vijf dierenartsen ondersteund door veertien medewerkers bieden vanuit drie moderne praktijkpanden in Coevorden, Sleen en Nieuw-Amsterdam/Sandur diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren.

Binnen ons team bezitten de verschillende dierenartsen extra kennis en kunde op het gebieden van huidziekten, echo-onderzoek, behandeling van kleine knaagdieren en de tandheelkunde.

Onze drie locaties zijn zeer goed bereikbaar en beschikken over ruime parkeergelegenheid.

Voor diergeneeskundige vragen over uw dieren, tarieven of het maken van afspraken adviseren wij u te bellen met één van onze locaties. Voor algemene vragen kunt u ook gebruik maken van ons  contactformulier.

28 september 2017 / Algemeen Gezelschapsdieren

Over een paar maanden vieren wij alweer Oud en Nieuw. Voor veel mensen een feestelijke gebeurtenis, voor veel dieren echter stressvol door het vuurwerk en het carbid schieten. Je kunt de stress bij dieren (honden en katten) verminderen met angstremmend…

7 december 2016 / Algemeen Gezelschapsdieren

Al meerdere bezorgde eigenaren hebben bij ons geïnformeerd met vragen over de recente uitbraak van kattenziekte in de omgeving van Amsterdam en Den Haag. Al meerdere bezorgde eigenaren hebben bij ons geïnformeerd met vragen over de recente uitbraak van…

SPOED

24 UUR & 7 DAGEN IN DE WEEK

Coevorden: 0524 513 694
Sleen: 0591 361 368
Nieuw Amsterdam: 0591 551 820

Voor vragen of berichten over ziektesymptomen van uw huisdier verzoeken wij u vriendelijk, deze niet per mail aan ons te richten. Het is beter om telefonisch contact te zoeken. U krijgt dan direct een dierenassistente of dierenarts aan de lijn. Dit is beter voor een tijdig en goed advies.

Wij streven er naar om tijdens werkdagen binnen 24u te reageren op uw e-mail. Mailberichten die wij in het weekend ontvangen zullen meestal pas op maandag beantwoord worden.

Ik heb een vraag

(* = altijd invullen)

Delen op Social Media
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone