Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe

Professionele zorg op maat voor uw huisdier. Is uw dier in nood, dan kunt u altijd direct bij ons terecht. Voor minder spoedeisend onderzoek en behandeling is het mogelijk om op dezelfde dag een afspraak te maken. Kleinere ingrepen kan uw dier vaak binnen een week ondergaan.

Vijf dierenartsen ondersteund door veertien medewerkers bieden vanuit drie moderne praktijkpanden in Coevorden, Sleen en Nieuw-Amsterdam/Sandur diergeneeskundige zorg aan gezelschapsdieren.

Binnen ons team bezitten de verschillende dierenartsen extra kennis en kunde op het gebieden van huidziekten, echo-onderzoek, behandeling van kleine knaagdieren en de tandheelkunde.

Onze drie locaties zijn zeer goed bereikbaar en beschikken over ruime parkeergelegenheid.

Voor diergeneeskundige vragen over uw dieren, tarieven of het maken van afspraken adviseren wij u te bellen met één van onze locaties. Voor algemene vragen kunt u ook gebruik maken van ons  contactformulier.

IMG_2201_bijgesneden

Zaterdag 26 mei hebben wij een succesvolle Open Dag gehad op onze praktijk in Coevorden. Ondanks het warme weer kwamen er bijna 150 bezoekers. We hebben heel wat zieke knuffels onderzocht en gelukkig ook weer beter kunnen maken. De meeste bezoekers hebben de verschillende praktijkruimtes met veel interesse bezocht, waarbij de operatiekamer met de demonstratie van de laparoscoop (waarmee we kijkoperaties doen) favoriet was. Veel kinderen zijn mooi geschminkt en hebben een leuke pony rit gemaakt. Tijdens de dierenspeurtocht werd er enthousiast gepuzzeld en we hebben dan ook heel wat juiste antwoorden ontvangen.

De lezing over Kind en Hond, verzorgd door Carolien Ziel van Dogharmony, is goed bezocht. Op het weiland achter de praktijk heeft hondenschool Have Fun een demonstratie behendigheid verzorgd. Het was erg leuk om te zien hoe de honden met hun begeleiders de hindernissen namen.

We willen alle bezoekers nogmaals bedanken voor hun komst! En iedereen die heeft meegewerkt aan de Open Dag: bedankt voor jullie inzet!

 

Preventief tanden poetsen bij je huisdier is heel belangrijk om het gebit schoon te houden. Helaas is
dit niet altijd eenvoudig, maar met geduld is veel te bereiken!

 

 

SPOED

24 UUR & 7 DAGEN IN DE WEEK

Coevorden: 0524 513 694
Sleen: 0591 361 368
Nieuw Amsterdam: 0591 551 820

Voor vragen of berichten over ziektesymptomen van uw huisdier verzoeken wij u vriendelijk, deze niet per mail aan ons te richten. Het is beter om telefonisch contact te zoeken. U krijgt dan direct een dierenassistente of dierenarts aan de lijn. Dit is beter voor een tijdig en goed advies.

Wij streven er naar om tijdens werkdagen binnen 24u te reageren op uw e-mail. Mailberichten die wij in het weekend ontvangen zullen meestal pas op maandag beantwoord worden.

Ik heb een vraag

(* = altijd invullen)

Delen op Social Media
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone